4 oktober 2019

De afgelopen tijd hebben we ook verschillende tuinhuisjes mogen plaatsen die bijvoorbeeld voor de opslag van fietsen of tuingereedschap worden gebruikt. Sommige tuinhuisjes hebben ook een veranda. Hoe mooi is dat om vanaf die veranda van uw eigen tuin te kunnen genieten. De tuinhuisjes van Tuindeco zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Ze zijn bovendien in verschillende kleuren leverbaar. Er zijn enorm veel mogelijkheden.

Alvorens we beginnen bepalen we samen met onze klant een geschikte plaats en gaan we samen op zoek naar het gewenste type tuinhuisje. Er zijn immers zoveel mogelijkheden. Na levering gaan we aan de slag met de voorbereidingen: een vlakke ondergrond waarop we de fundering maken. Als deze klaar is kunnen we beginnen met de opbouw van de wanden. Hierin plaatsen we de ramen en deuren en vervolgens kan het dak erop. Tenslotte plaatsen we dakshingles.

Daarnaast kunnen we ieder tuinhuisje ook voorzien van een grondkabel, bijvoorbeeld voor een stopcontact of verlichting. We kunnen natuurlijk ook de bestrating buitenom verzorgen, evenals de bestrating in het tuinhuisje zelf.

Terug naar het overzicht