29 maart 2019

De aanleg van een tuin geeft veel voldoening. Een goede voorbereiding van de grond kan veel problemen voorkomen. DCM VIVIMUS ® UNIVERSEEL is een absolute topper die onmisbaar is bij de aanleg van een tuin. Deze bodemverbeteraar heeft zich al jaren bewezen als middel voor de beste aanslag van beplanting. Het is een ’traag’ verteerbare organische stof, onder andere gemaakt van hoogwaardig veensubstraat. De bodem blijft voor een lange periode in balans qua structuur, lucht- waterverhouding en water absorberend vermogen. DCM VIVIMUS® UNIVERSEEL wordt voor de aanplant in de bodem gemengd, zodat het direct in de wortelzone aanwezig is. Bij aanplant van een tuin is dit van groot belang. Het kan namelijk maar één keer goed bij de wortel gebracht worden en dat is bij de aanplant. Daarnaast zijn de juiste bacteriën toegevoegd om de planten weerbaar te maken tegen ziektes en schimmels.